Bij Ermerstrand is alles perfect geregeld en één groot feest!


Geplaatst op: 28 december 2016 - Reageren?

Gelegen aan de rand van Erm in een mooi natuur- en recreatiegebied ligt Ermerstrand. Een park met een oppervlakte van 80 hectare, waarvan ongeveer de helft bestaat uit water. Zowel de omgeving als het park zijn bosrijk en bijzonder sfeervol. Dat maakt Ermerstrand bij uitstek geschikt voor bruiloften, feesten en recepties.

Voor iedere gelegenheid de juiste 
locatie en arrangementen
Het maakt niet uit voor welke gelegenheid, bij Ermerstrand bent u 365 dagen per jaar aan het juiste adres voor een volledig verzorgd (thema)feest, bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft of een andere feestelijke aangelegenheid. Hiervoor bieden wij meerdere locaties met ieder z’n eigen sfeer en uitzicht op het water.

Trouwen aan het water
Heeft u altijd al gedroomd van een bruiloft aan het strand, waar u elkaar aan óf zelfs op het water het Ja-woord kunt geven? Dan zijn de verschillende trouwlocaties bij Ermerstrand uitermate geschikt.

Van ceremonie tot receptie, van diner tot feest mét overnachtingsmogelijkheden, alles is mogelijk op één locatie. Uw bruiloft is de dag van uw leven, een dag waarop alles vlekkeloos moet verlopen en waar alles moet kloppen.

Onze officiële trouwlocaties zijn altijd goed verzorgd en maken uw dag onvergetelijk! Hebben jullie trouwplannen? Kom gerust eens langs om de locaties vrijblijvend te bekijken en jullie wensen door te spreken.

Bedrijven
Ook als u op zoek bent naar een unieke vergader- of trainingslocatie kunt u bij ons terecht. Ermerstrand biedt alle mogelijkheden waar inspanning en ontspanning perfect gecombineerd kunnen worden. Het maakt niet uit in welke branche – of het nu gaat om 20 of 150 gasten – alle bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij bieden uitgekiende vergaderarrangementen aan in combinatie met outdooractiviteiten, zoals paintball, een rondje op de waterskibaan of bushtrail (een echte samenwerkingsactiviteit). Vanuit onze diverse horecagelegenheden kunnen we de gehele dag verzorgen van ontbijt tot en met diner. Afsluiten met een gezellig feest is ook zeker mogelijk. Parkeren is gratis en we liggen centraal naast de N34, ideaal!

Arrangementen op maat
Wij denken graag met u mee over de invulling van uw feest. Door uitgebreid uw wensen te bespreken maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden, zodat u op de dag zelf optimaal kunt genieten. We kunnen alles regelen van A tot Z. U hoeft uw wensen maar aan ons door te geven en wij gaan voor u aan de slag.

Voor het complete aanbod en de verschillende arrangementen kunt u kijken op www.ermerstrand.nl. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen via 0591-564014 of mailen naar info@ermerstrand.nl.

Wij maken uw feest graag tot een groot succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *