Laat al uw tuinwensen uitkomen!

Geplaatst op: 27 januari 2017 - Reageren?

Beleef, zie, voel en ervaar hoe uw tuindroom werkelijkheid kan worden bij Tuinbeurs Nederland! Een compleet assortiment staat voor u klaar en bovendien levert Tuinbeurs ook nog eens maatwerk.

Tuinbeurs Nederland aan de Phileas Foggstraat 28 in Emmen verwelkomt u graag in de grote overdekte showroom. De vakkundige medewerkers staan paraat om u desgewenst van informatie en advies te voorzien om uw tuinwensen te vervullen. Zoek niet verder en laat u inspireren voor het beste en mooiste resultaat. En: de koffie staat altijd klaar.

Complete inrichting

Houtbouw, tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, bestrating: alles is er in alle soorten en maten. Producten kunnen op maat worden gemaakt in de eigen fabriek te Emmen, waar u welkom bent om een kijkje te nemen. Ook biedt Tuinbeurs Nederland een totaalplan, de complete inrichting van bestratings- en tuinontwerp, de levering van materialen, het grondwerk, de aanleg van de tuin en plaatsing van houtbouw/ blokhutten of veranda’s. Zelf de aankopen meenemen kan, maar levering aan huis is eveneens vanzelfsprekend.

U ziet wat u koopt

Door de grootte van Tuinbeurs Nederland zijn de blokhutten, houtbouw schuren, kapschuren, veranda’s en chalets van alle kanten te bekijken, zijn de serres meteen te ervaren en kunt u de vele mogelijkheden van sierbestrating bekijken.

Maar er is meer, veel meer. Zo zijn er verder priëlen, houten garages en carports, wanden en panelen en schuttingen.

Natuurlijk zijn er ook de laatste trends te vinden en regelmatig zijn er evenementen in de sfeer van het seizoen, zoals de lente en de kerstperiode, compleet met inspirerende acties.

Zegt u het maar!

Wilt u een extra brede deur in uw houtbouwschuur of blokhut? Of extra ramen voor meer lichtinval? Wij zorgen ervoor in onze eigen fabriek. En dat alles zonder meerprijs. Tuinbeurs Nederland betrekt de klant graag bij het productieproces. Vertelt u maar hoe u het wilt hebben en de medewerkers maken het in de fabriek. Zij vertellen u ter plekke graag over de mogelijkheden.

De producten bestaan uit de beste kwaliteit materialen. De blokhutten zijn bijvoorbeeld gemaakt van 1e klasse Zweeds vurenhout, een ijzersterke houtsoort.

Perfecte service, eerlijk advies en een complete ervaring op het gebied van buiten en tuin. Dus kom voor veel tuinplezier naar Tuinbeurs Nederland. Vele klanten gingen u al voor om te genieten van de beste producten en goede service.

Voor perfecte service, eerlijk advies en een complete ervaring op het gebied van buiten en tuin: Tuinbeurs Nederland, Phileas Foggstraat 28, 7825 AK Emmen, 0591-677665, www.tuinbeursnederland.nl. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur en zondag van 13.30 tot 16.00 uur (kijkzondag). Parkeren is uiteraard geen probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *