Regenbooghaar

Geplaatst op: 7 januari 2017 - Reageren?

Tot enkele jaren geleden was een felle 
haarkleur bijna alleen weggelegd voor
alternatievelingen. Maar nu celebrities 
als Katy Perry en Kylie Jenner de gekleurde haartrend hebben omarmd, gaan steeds meer mensen voor een roze of blauwe 
haardos. 2016 is dan ook het jaar van 
de felle haarkleuren.

Brandweerrood
De meest verkochte haarverfkleur is rood. Relatief gezien is dat een veilige kleur, omdat rood ook een natuurlijke haartint kan zijn. Populair is het echte brandweerrood maar ook een kleur die meer richting een paarse kersentint gaat wordt veel gezien. De echte durfal gaat voor blauw of paars. Zelfs regenboogvarianten, waarbij verschillende plukken van het haar een andere lik verf hebben gekregen, zijn gespot.

Pastelkleurige highlights
Het meest gehoorde verzoek bij kappers is om een pastelkleur subtiel in te brengen op een toch al lichte (as)blonde kleur. De kapper brengt dan highlights aan in het haar en brengt op deze lichte plukken een subtiel kleurtje aan. Het effect hiervan is dat over blonde haren een pasteltint ontstaat. Voor degenen die ook deze vorm van haarverf iets te definitief vinden, is er ook ‘krijtverf’ verkrijgbaar. Krijtverf is een poederachtig substantie die u met uw vingers in het haar aanbrengt. De krijt blijft maar tijdelijk in het haar zitten en is na een paar keer wassen weer verdwenen. Ideaal voor een feestje.

Hidden rainbow
Wie altijd al een felle haarkleur heeft willen hebben maar vanwege werk nooit durfde of simpelweg te bang was voor het resultaat, kan gaan voor de nieuwste kleurtechniek: hidden rainbow. De kleuren zijn dan niet direct zichtbaar maar worden subtiel aangebracht in de onderste haarlijn. De haren bovenop de schedel behouden de natuurlijke haarkleur, maar wanneer de dame haar haar opsteekt wacht een kleurrijke verrassing. De zogenaamde ‘hidden rainbow’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *