Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Geplaatst op: 27 januari 2017 - Reageren?

894479_635805089769836_120947882_oBen je op zoek naar een leuke date of een serieuze relatie? Joyce Boerkoel van Relatiebemiddeling IndiviDuo helpt je graag bij het vinden van de juiste partner. ‘’Ik maak gebruik van de ABC-methode. Ik organiseer Activiteiten voor singles, ik Bemiddel naar een serieuze relatie en ik Coach zodat je makkelijker zelf een partner vindt. Jij bepaalt zelf waar jij behoefte aan hebt.’’

21 jaar geleden leerde Joyce haar man kennen via een relatiebemiddelingsbureau. Ze had wel vaak vriendjes, maar de juiste zat er steeds niet tussen. Inmiddels is ze al 19 jaar getrouwd en wil ze ook graag andere mensen helpen met het vinden van de ware Jacob(a). ‘’Door mijn ervaring weet ik hoe het voor singles is om deze stap te zetten. Buitenstaanders kunnen vaak beter inschatten wie echt goed bij je past. Het draait niet alleen om uiterlijke kenmerken, maar vooral om de energie die iemand bij zich heeft.’’

Als je overweegt om je in te schrijven ben je altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek op mijn kantoor. Kies je voor Relatiebemiddeling dan volgt er een intakegesprek. ‘’Tijdens het intakegesprek bespreken we wie je bent en wie je zoekt. Een goede match draait om het gevoel en omdat ik iedereen persoonlijk zie en spreek, kan ik een goede match maken. Ik vind het fantastisch om op deze manier iets toe te kunnen voegen aan het leven van mensen.’’

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

IndiviDuo | Joyce Boerkoel | Broek 3-B - 9511 PR Gieterveen | www.individuo.nl | info@individuo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *