Album Bouke: This is Me

Geplaatst op: 17 december 2017 - Reageren?

Het afgelopen jaar bracht Bouke Scholten uit Emmen zijn nieuwe album “This is Me” uit.

Zoals de titel (This is Me) al aangeeft; een persoonlijk album met 13 nummers , waarvan 11 zelf geschreven. Samen met producer Martin Sterken uit Valthermond creëerde Bouke een album die het beste omschreven kan worden als “Rock & Soul”. We vroegen Bouke waar hij inspiratie voor het schrijven van nummers opdoet; ‘Ik heb een grote voorliefde voor de jaren ‘50 van Amerika. De sfeer van die tijd , de oude Cadillacs, fraaie dinerrestaurants en de opkomst van Rock-’n-roll. Ik wou dat ik in die tijd geboren was! Back to the future… Op een horse door de desert! De muziek in deze periode draai ik nog dagelijks en de positieve vibe hoor je terug in mijn nummers en zie je ook in mijn videoclips. Dit zijn mini movies die door mij zelf geregisseerd zijn.’

Live
Dit jaar bracht Bouke met zijn live band wederom een bezoek aan Amerika en mocht daar optreden op Graceland. In RTL Late Night bracht hij hier verslag van uit. Ook stond hij op diverse festivals, trad op in verschillende theatershows en was in zijn geboorteplaats present bij Sterren op het plein en de Uitmarkt. In december staat het kerstconcert gepland op donderdag 21 december in het Atlas Theater. We zijn benieuwd wat zijn dromen en ambities zijn qua optredens: ‘Ik mag niet klagen wat de hoeveelheid concerten betreft en gelukkig zijn er bij mij bijna nooit “empty seats”. Tijdens de optredens geef ik dan ook alles. Of het nu een kleine zaal of groot festival terrein is. De theatershows zijn geweldig om te doen en die gaan we dan ook uitbouwen door heel Nederland en België. In de zomer zijn buiten festivals ook te gek om te spelen met een live band.’ Bouke stond in 2013 op o.a. Retropop en dit jaar op het TT festival in Assen en Yesterdayland in België. ‘In Café Groothuis presenteerde ik mijn nieuwe album met een intiem concert in een clubsetting, ook gaaf om te doen! Dus theater, festival, club of feesttent… the stage is my life!’

2018
Er zijn nu twee Engelstalige albums uitgekomen (For the good times en This is Me) en deze succesvolle lijn gaat zeker doorgetrokken worden in 2018. Nieuwe singles met daarbij natuurlijk de fantastische videoclips. Een eigen koers, die met volle energie van Bouke doorgezet wordt! Bouke: ‘Ik nodig iedereen uit om eens bij een concert van mij te komen kijken of om mijn muziek te beluisteren. Kijk maar eens op YouTube, Facebook, Instagram, iTunes en Spotify. Een “echt” album kopen kan ook nog steeds, lekker retro op de markt in Emmen (CD Hal).’

www.bouke.nu

NoZem Barbers & Tattoo Sometimes the old ways are the best In het fraai gerestaureerde pand vbij de rotonde aan de Weerdingerstraat is NoZem gevestigd. Een authentieke barber- en tattooshop in een originele Amerikaans/Italiaans achtige setting. Hier komen mannen tot rust en worden ze in de watten gelegd. Tussen de stoere bikes staan flessen drank en leest men glossy magazines. Check NoZem op Instagram, Facebook, YouTube en website en boek je behandeling. Hier worden mannen van de jongens gescheiden… www.nozembarbers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *