Groeibriljant is de nieuwe trend

Geplaatst op: 4 december 2017 - Reageren?

Bijna onverwoestbaar met een natuurlijke glans en schittering die door geen ander materiaal wordt geëvenaard. Duurzaam, tijdloos, chique en zeldzaam. Een sieraad met diamant is de bekroning die elke vrouw graag draagt om speciale momenten te koesteren.

Sieraden met diamant zijn door de bijzondere eigenschappen kostbaar, maar met de terugkeer van groeidiamant van Mori Diamond wordt een droomsieraad voor iedereen bereikbaar. Om een eerste bijzondere gelegenheid te vieren wordt een prachtige ring, hanger, armband of oorsieraad uitgezocht. Bij elke volgende gelegenheid kan bij inruil van dit sieraad een exemplaar met een grotere of met meer stenen worden gekozen. Telkens een nieuwe herinnering met zich mee dragend, groeit het sieraad uiteindelijk tot het droomsieraad waar elke vrouw naar verlangt.

Met de mogelijkheid om de sieraden te laten “groeien” wordt de prijs van het uiteindelijke droomsieraad verspreidt over meerdere jaren, zodat voor iedereen de ultieme ring, armband of halssieraad bereikbaar is. Sieraden met één enkele steen “groeien” steeds naar een grotere steen.

Daarnaast kan men in een memoire-sieraad bij elke gelegenheid een extra steen laten plaatsen, zodat alle herinneringen samen gedragen kunnen worden en de emotionele waarde alleen maar toeneemt. Ook voor de memoire-sieraden is er een mogelijkheid naar steeds grotere stenen te “groeien”.

De collecties van Mori Diamond beginnen al vanaf 149,00 euro en zijn verkrijgbaar bij geselecteerde juweliers die u graag helpen de eerste stap te zetten. Als top-range heeft Mori Diamond Exclusive ook speciale modellen beschikbaar die door de unieke designs de hedendaagse vrouw laat schitteren als een diamant.

Tijdens een jaarlijkse controle van de diamantzettingen kan de juwelier u adviseren over een vervolgstap binnen Mori Diamond of onderhoud om uw sieraad in topconditie te houden.
Alle sieraden worden door Nederlandse goudsmeden met de hand vervaardigd op een geheime locatie in Emmen. Hier worden de beste materialen gebruikt om elk Mori Diamond sieraad zijn unieke meerwaarde te geven.

Voor informatie over Mori Fashion Diamond, Mori Diamond en Mori Diamond Exclusive en onze exclusieve dealers: www.njuwelen.nl

SGS Fabriek BV | T. 0591-794047 | verkoop@mori-sieraden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *