Hotel Ten Cate biedt meer dan alleen aangenaam slapen

Geplaatst op: 9 december 2017 - Reageren?

Al sinds 1955 kunnen gasten overnachten in Hotel Ten Cate en genieten van de beste kwaliteit en service. Maar er is meer aan de Noordbargerstraat. Het restaurant is namelijk ook een geweldige beleving op zich. Wie uitgerust wakker wil worden, moet bij Hotel Ten Cate in Emmen zijn.

Het opvallende gebouw, met aan de buitenkant vrolijke Toyisme-schilderingen, heeft 53 ruim opgezette en sfeervolle kamers. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van alle gemakken, die er voor zorgen dat de gast niet snel de kamer wil verlaten. Toch zou dat zonde zijn, aangezien er ook heerlijk gegeten kan worden in Hotel Ten Cate.

Restaurant
Het restaurant staat bekend om zijn goede, degelijke kwaliteitskeuken, onder leiding van de ervaren topkok Rob Hoffman. “Daarbij hebben we ook speciale aandacht voor vegetariërs”, vertelt Niels ten Cate, zoon van eigenaar Hans ten Cate. Niels is samen met Niels Schlunke grotendeels verantwoordelijk voor het restaurant. “We streven altijd naar tevreden klanten”, vult Schlunke aan. “Daarom komen we aan bijna alle wensen tegemoet.”
Onze producten worden zoveel mogelijk uit de regio gehaald. Daarbij is “vers” het toverwoord en wordt er veel nadruk gelegd op biologische teelt en het Beter Leven keurmerk. Niet alleen hotelgasten kunnen terecht in het restaurant, benadrukt Niels. “Iedereen is welkom, of men nou komt voor een ontbijt, lunch of diner. Van uitgebreide maaltijden tot kleine of snelle gerechten.”

Zakelijke lunch
Het sfeervolle restaurant leent zich ook perfect voor zakelijke lunches. Niels heeft daar wel een verklaring voor: “Er heerst hier altijd een goede, ontspannen sfeer. Ideaal om bij te praten tijdens een zakenlunch. Ook kunnen er presentaties gehouden worden en is er gratis wifi. Ons restaurant is ook prima geschikt om een deal te sluiten. We kunnen namelijk veel privacy bieden, zodat mensen één op één met elkaar kunnen praten.”
“Tijdens die persoonlijke gesprekken is er ook totale bediening mogelijk. Van een hapje en een drankje, tot aan uitgebreide lunches. De bediening is altijd professioneel en dringt zich niet op, zodoende hoeven gasten niet constant te switchen tussen het gesprek en ons personeel. We laten mensen met rust en komen alleen in actie als we gewenst zijn.”

Perfecte recensies
Wie online recensies over restaurant Ten Cate opzoekt, komt de ene lofuiting na de andere tegen. Op beoordelingswebsite eet.nu schrijven gasten: ‘Sfeervol’, ‘goed personeel’ en ‘culinaire hoogstandjes.’ Ook het Dagblad van het Noorden is enthousiast. In een onlangs gepubliceerde recensie valt te lezen: ‘Voelde je je maar in alle restaurants zo op je gemak.’ “Een groot compliment”, glimlacht Niels ten Cate.
Wie een plek in Emmen zoekt voor een aangename overnachting, is bij Hotel Restaurant Ten Cate dus aan het goede adres. Maar een gezellig diner of zakelijke lunch behoren ook tot de vele mogelijkheden.

Hotel Ten Cate | Noordbargerstraat 44, 7812 AB Emmen | T. +31 (0)591 617600 | info@hoteltencate.nl | www.hoteltencate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *