Mannen, stap uit die comfort zone!

Geplaatst op: 29 december 2016 - Reageren?

In donkere dagen is het gebruikelijk dat de kleur van kleding matcht met de tijd van het jaar. De kleuren die we dan dragen zijn een stuk minder uitgesproken dan het in het voorjaar en in de zomer.

Wilt u uzelf onderscheiden, of heeft u behoefte aan iets anders: durf dan eens te kiezen voor felle kleuren, juist in de winter. Een item per outfit, goed gekozen en stijlvol. Dat is alles wat u nodig heeft om uw winteroutfit een kleurrijke finishing touch te geven. Waar we in de zomer vaak kleuren combineren, is het verstandig om in de winter te kiezen voor één blikvanger. Kies gerust voor knallende kleuren maar maak het geheel niet te licht.

Wie durft kiest voor een felgekleurde blazer of overhemd maar u kunt ook kleur zoeken in accessoires. Steeds vaker zien we customized herenschoenen in alle mogelijke kleuren in het modebeeld voorbijkomen. Ook een felgekleurde das of strik doet het goed. Naast kleuren spelen dit modeseizoen ook prints een belangrijke rol. De grove bloemprint heeft bewezen een blijvertje te zijn en ook de Bretonse streep is een klassieker. Prints mogen zelfs gecombineerd worden met een andere print. U kunt met accessoires spelen door bijvoorbeeld te kiezen voor een wintersjaal met een opvallend patroon of door een (zonne)bril met een bijzonder montuur op te zetten.

Denk dit winterseizoen eens ‘out of the box’. Bekijk uw garderobe en leg combinaties die u nooit eerder heeft gelegd. Denk vernieuwend, wijk af van standaard combi’s. Doet u dit goed, dan zorgt u voor een opvallende outfit die blikken vangt maar niet overdreven veel aandacht trekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *