Noord30: 
mode voor mannenGeplaatst op: 30 december 2016 - Reageren?

Een nieuwe avontuur voor mode-ondernemer André Lenssen, die met Noord30 
terug gaat naar zijn roots: “Mijn passie ligt in de herenmode. Trendy en stoere 
mode aan de man brengen is het mooiste wat er is!”

Met dat stoere element zit het in ieder geval wel goed. Wie over de drempel stapt, komt binnen in een echte mannenwereld. Een wereld die visueel tot in de puntjes is verzorgd met robuuste decoratieve accessoires. Een vintage motor die in de etalage pronkt, maakt het plaatje compleet. Bij Noord30 vind je onder andere de nieuwste collecties van BE EDGY, Diesel, Distretto, Hamaki-Ho, Pig & Hen, R2 Amsterdam, ScalperS, Scotch & Soda. Van de laatste twee genoemde merken is de modezaak de enige reseller in Emmen. In het voorjaar van 2017 wordt daaraan het populaire label Blue Industry toegevoegd.

De collectie bestaat uit véél meer dan kleding alleen. Wie het wil kan compleet van top tot teen in een nieuwe outfit de winkel verlaten. “Ik probeer van een merk zoveel mogelijk te laten zien. Dat betekent bijvoorbeeld dat ik niet alleen de kledingcollectie heb hangen maar ook parfums, schoenen en boxershorts aanbied “ legt Lenssen uit. Noord30 heeft daarnaast een bijzondere schoenencollectie van MioTinto. De schoenen worden volledig met de hand gemaakt in een van de weinige overgebleven ambachtelijke werkplaatsen in Italië. Je hebt de keuze uit drie verschillende modellen die je volledig kunt customizen in maar liefst 24 kleuren. Als enige kledingzaak in Emmen opent Noord30 op aanvraag ook op vrijdagavond haar deuren. Een logische keuze, vindt Lenssen: “Mannen hebben weinig tijd om te winkelen. Eigenlijk hebben ze daar alleen ‘s avonds de tijd voor. Van deze extra koopavond wil ik in de toekomst het liefst echte mannenavonden maken. Denk aan winkelen in combinatie met een knip- en scheerbeurt van de barbier, whiskyproeverijen of voetbal kijken. Er zijn genoeg ideeën! Ik wil graag net dat beetje extra’s doen.”

Op Noord30.nl en via de Facebookpagina kun je eenvoudig online je items bestellen. Wil je liever de sfeer in de winkel proeven en vakkundig geadviseerd worden door iemand 
met jarenlange ervaring in het modevak, stap dan gerust eens de winkel binnen!

Noord 30 | Noorderstraat 30, 7811 AL Emmen | T. 0591-531048 | info@noord30.nl | www.noord30.nl
Openingstijden Ma: 13.00 - 18.00 | Di-Wo: 11.00 - 18.00 | Do-Vrij: 11.00 - 21.00 | Za: 11.00 - 18.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *