NoZem Barbers: Een toegankelijke plek voor iedere man

Geplaatst op: 30 november 2017 - Reageren?

‘Wij geloven dat er in iedere man een zelfbewust, stoer en ietwat opstandig jongetje zit, die weet en voelt hoe belangrijk het is tijd voor zichzelf te hebben.’ En voor tijd voor jezelf moet je zeker bij NoZem Barbers & Tattoo zijn!

Gevestigd aan de Weerdingerstraat 25 in Emmen, in een prachtig monumentaal pand vind je NoZem Barbers & Tattoo. Op de eerste etage bevindt zich de tattooshop en de barbershop is gelegen op de begane grond. Zodra je binnenstapt waan je je in de jaren ’50. ‘In 2015 hebben wij dit mooie pand opgeknapt en ingericht’, vertelt eigenaar Arie Klein. Met stoelen uit Chicago en accessoires uit onder andere Duitsland, België en Tsjechië ademt de zaak een warme, mannelijke en huiselijke sfeer uit. ‘Hier hebben wij heel bewust voor gekozen. We wilden een toegankelijke plek voor iedere man creëren en een plek waar zij zich thuis voelen’, gaat Arie verder. ‘Ondanks dat wij in het centrum zijn gevestigd kunnen klanten vrij parkeren. Bovendien kan er online gereserveerd worden en zijn onze openingstijden flexibel. Zo zijn wij iedere dinsdag en woensdag van 10.00 tot 20.00 uur geopend en donderdag en vrijdag zelfs tot 21.00 uur. Dus ook de werkende man, die pas na vijven een gaatje in zijn agenda vrij kan maken, kan bij ons terecht’, aldus Arie.

NoZem barbers is een lifestyle
Bij NoZem barbers staat mannelijke verzorging centraal. De volleerde barbers – door Arie ook wel ‘hunebed barbers’ genoemd – Dennis Corputty, Guus Vuijk, Kevin van Wieren, Roy Bakker en Xander Frieso staan voor iedere ‘nozem’ klaar. ‘Alle vijf zijn gespecialiseerd in knippen, scheren en trimmen’, aldus Arie. Zij maken onder andere gebruik van de twee producten uit de eigen productlijn: Hunebed Hold by NoZem. Twee unieke Drentse haarproducten genaamd Pomade en Veenklei. ‘De Pomade is een wax met een sterke ‘hold’ en een glans finish. De Veenklei zorgt daarentegen juist voor een matte finish. Mannen zijn er erg enthousiast over’, vertelt Arie.

Naast deze twee haarproducten verkoopt NoZem nog veel meer artikelen. ‘Van scheermessen tot een safety razor en van snorrenwax tot aan baardolie.’ Bovendien verkopen ze ook hun eigen petten, mutsen, hoodies en t-shirts. ‘NoZem kan eigenlijk gezien worden als een lifestyle’, vertelt Arie. En ook aan de naderende feestdagen is gedacht, want niets is zo moeilijk dan een geschikt cadeau vinden voor een man. Bij NoZem weten ze daar wel raad mee. ‘We hebben verschillende cadeauartikelen zoals scheer- en haarproducten en cadeaubonnen’, aldus Arie.

Maar naast uiterlijke verzorging kunnen klanten ook neerploffen op de grote Chesterfield bank en met een Playboy op schoot genieten van een lekkere bak koffie of een ander drankje. ‘Want dat hoort natuurlijk ook bij het ondeugende van een nozem’, sluit Arie af.

Voor een ‘sneakpeek’ voor alle NoZem avonturen zijn de mannen te volgen op Facebook en Instagram onder de naam @nozembarbersentattoo.

Nozem Barbers & Tattoo | Weerdingerstraat 25, 7815 SC Emmen | www.nozembarbers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *