Over Inside

Lifestyle, house, fashion, cars en food: het zijn de thema’s die centraal staan in Inside magazine. Inside is een luxe leestafelblad met een vernieuwende, opvallende uitstraling. Wij zijn trots op ondernemend Zuidoost Drenthe e.o. en laten jou graag zien wat deze regio’s te bieden hebben. Inside magazine brengt de verhalen van bedrijven uit de onder andere de regio’s Emmen, Assen en Haren tot leven. Wij inspireren je en brengen je op vernieuwende ideeën.

Inside magazine verbindt ondernemers op een unieke manier met de consument in deze regio’s. Dat doen we niet alleen in het magazine dat verspreidt wordt in een oplage van 10.000 stuks onder luxe winkels, golfbanen, restaurants, hotels en wellness resorts: plaatsen waar mensen tot rust komen en de tijd nemen om even ontspannen te lezen. We gaan online een stapje verder op insidemagazine.nl en binnen onze groeiende community op Facebook.

Op insidemagazine.nl vind je de redactionele content uit het magazine terug zodat jij het kunt lezen waar en wanneer jij dat wilt. In de bedrijvenindex tref je al onze partners in een schematisch overzicht aan. Wil je meer weten over een specifiek bedrijf uit het magazine, dan klik je op het logo en wij vertellen je alles wat je wilt weten over deze onderneming. Ook bieden we ondernemers de mogelijkheid om nieuwsberichten en video’s met jou te delen op onze website, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Dat laatste nieuws brengen we op Facebook een stapje dichterbij. Like ons om dagelijks extra video’s, foto’s, links en actueel nieuws te ontvangen van jouw favoriete bedrijven.