Perfect Look: voor een jong en fris uiterlijk

Geplaatst op: 19 december 2016 - Reageren?

Een botoxbehandeling is tegenwoordig een bekende ingreep om rimpelvorming tegen te gaan. Door het onderhuids inbrengen van de stof botuline, worden plooien in het gezicht eenvoudig en pijnloos gladgetrokken. Bij Perfect Look, gespecialiseerd in onder meer botox- en fillerbehandelingen, weten ze alles over het verkrijgen van een jong en fris uiterlijk.

Botox zal bij sommigen toch de wenkbrauwen doen fronsen. Is het gebruik wel verantwoord? Volgens Edward Berends hoeft niemand zich zorgen te maken. ‘Het betreft hier een volkomen veilig product, dat al bijna 30 jaar wordt toegepast voor cosmetische doeleinden.’ Zolang de behandelingen professioneel en deskundig worden uitgevoerd, zijn zorgen absoluut overbodig.
Bij Perfect Look, dat Berends samen met zijn vrouw Afiena Berends-Kommer al ruim 5 jaar runt, is iedereen dan ook in goede handen. Beide zijn officieel BIG geregistreerde artsen (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en werken alleen met gecertificeerde topproducten. Bovendien scholen ze hun kennis en vaardigheden voortdurend bij.
Naast de huidverjongende effecten helpt Botox geweldig tegen overmatige transpiratie en heeft het ook een verlichtende uitwerking op hoofdpijn of depressie. ‘Onze behandelingen helpen mee aan een verzorgd uiterlijk. Dat resulteert uiteindelijk in een goed gevoel. Mensen die goed in hun vel zitten, leven bewuster en dat zet weer aan tot een gezondere levensstijl.’ De afgelopen jaren wist Perfect Look het aantal specialismen steeds verder uit te breiden. Naast de bestrijding van rimpels, nemen Edward en Afiena ook fillers voor neus en lippen, acne-behandeling en radiesse behandelingen, huidverbetering met ZO Skin Health voor hun rekening. Tevens is het nu ook mogelijk om je gezicht te laten liften met PDO draden. Dit zijn oplosbare hechtdraden die ook in de chirurgische wereld worden gebruikt.
‘Mensen denken wel eens dat een botoxbehandeling een kostbare aangelegenheid is. Dat valt 100 procent mee, kan ik je verzekeren.’ Het effect van een onderhuidse injectie is ongeveer drie maanden effectief. Daarna is een herhaling noodzakelijk. Edward rekent uit zijn blote hoofd voor dat er bij lange na niet zo diep in de buidel hoeft te worden getast als soms wordt gedacht. ‘Omgerekend ben je ongeveer 30 euro per maand kwijt. Voor het geld hoef je het dus niet te laten.’
Perfect Look behandeld zowel thuis als in een van hun salons in Assen, Emmen, Beilen, Coevorden en Hoogeveen. In Emmen is het team elke vrijdag te vinden bij Faith Skin Care aan de Prinsesselaan 22 in Emmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *