Sanisale dé badkamerwinkel in Hoogeveen

Geplaatst op: 2 december 2017 - Reageren?

Niet iedereen beschikt over een budget om een droombadkamer te realiseren. Daarom is het zo geweldig dat de jubileumactie bij Sanisale aan de Van Limburg Stirumstraat in Hoogeveen niemand uitsluit. Het enige wat je hoeft te doen is even binnenwandelen.

Wie dat doet kijkt wel meteen zijn of haar ogen uit, want de showroom is beslist de moeite waard om te bekijken. Iedereen heeft andere wensen op badkamergebied, maar wat je smaak ook is: hier vind je design en kwaliteit voor ieder budget. Doordat ze de ruimte hebben om veel badkameropstellingen te plaatsen, krijg je meteen een goed beeld van de verschillende stijlen, merken en prijsklassen. Van romantische tegels tot moderne wastafels, van Villeroy & Boch tot Grohe.

Ideeën opdoen
De één wil van de badkamer graag een plek maken om urenlang ontspannen te kunnen badderen. De ander is vooral praktisch ingesteld en wil ’s ochtends vlug kunnen douchen. Bij Sanisale Hoogeveen zijn een duizelingwekkende hoeveelheid badkamer- , douche- en toiletopstellingen te bekijken. Vanzelfsprekend kun je ook volop ideeën opdoen op het gebied van meubels en tegels. Wat dacht je van een badkamer met een strakke betonlook of voelt u meer voor houtlooktegels? Wil je heerlijk relaxen met een regendouche, een douche met kleurentherapie of wens je een sunshower? Of je nu op zoek bent naar minimalistische eenvoud of naar extra veel luxe: de adviseurs van Sanisale Hoogeveen nemen graag de tijd voor je.

Verrassend lage prijzen
Bij Sanisale in Hoogeveen zijn de service en de kwaliteit van het sanitair, de meubels en tegels hoog, terwijl de prijzen juist verrassend laag zijn. De aanschaf van een nieuwe badkamer of het juiste sanitair vraagt tijd en zorgvuldigheid. Het draait uiteindelijk allemaal om smaak en perfectie. Een badkamer moet namelijk niet alleen aansluiten bij wie je zelf bent, maar ook passen bij de woning. In de showroom kun je rustig, zonder de druk van verkopers, rondkijken en inspiratie opdoen. Ook ben je van harte welkom voor een goed en eerlijk advies voor ieder budget.

Sanisale Hoogeveen | Van Limburg Stirumstraat 3, 7901 AM Hoogeveen | T. 0528-274100 | www.sanisale.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *