Van den Berg HOORTOESTELLENBorger

Geplaatst op: 30 juni 2017 - Reageren?

In de hunebedhoofdstad van Nederland, Borger is dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug gevestigd: Van den Berg Hoortoestellen. Rustig gelegen aan de rand van het gezellige centrum. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid.

Van hoorprobleem naar persoonlijke hooroplossing
Bij twijfels over uw gehoor laat u dit gratis én vakkundig onderzoeken door Van den Berg Hoortoestellen. Indien noodzakelijk wordt, samen met u, een behandelplan opgesteld en de audicien begeleidt u bij de keuze van het hoortoestel. Anders gezegd: u kiest zélf uw hoortoestel uit! Het gekozen hoortoestel kan, in de eigen leefomgeving, uitgebreid worden getest. Tijdens de periodieke controles wordt het hoortoestel naar uw persoonlijke voorkeur optimaal afgesteld. Goed om te weten: bij Van den Berg Hoortoestellen wordt u gedurende de gehele gewenningsperiode begeleid door dezelfde audicien.

Meer dan twintig jaar ervaring
In Nederland zijn meer dan 800 verschillende hoortoestellen leverbaar. Waar veel bedrijven een beperkt assortiment aanbieden, levert Van den Berg Hoortoestellen álle gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Mede hierdoor is Van den Berg in staat om de beste oplossing voor uw hoorprobleem te bieden. En, met meer dan twintig jaar ervaring in de audiologie beschikt StAr gecertificeerd audicien Feike van den Berg over een schat aan kennis en ervaring.

Klinkende inruilactie voor het goede doel
Heeft u hoortoestellen aangeschaft, maar draagt u ze niet? Of kent u iemand die zijn of haar hoortoestellen niet draagt? Voor diegene die het hoortoestel in de kast heeft liggen, omdat het toestel simpelweg niet voldoet aan de verwachtingen, heeft Van den Berg Hoortoestellen een klinkende inruilactie: u levert uw oude hoortoestellen in, ontvangt een klinkende korting op de aanschaf van een nieuwe (uw inruilkorting kan oplopen tot maar liefst € 850,-) en Van den Berg Hoortoestellen doneert uw oude toestel aan de Starkey Hearing Foundation!

Starkey Hearing Foundation
Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, ruim 90% van deze slechthorenden is niet in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. De Starkey Hearing Foundation heeft als doel om deze grote groep slechthorenden te voorzien van gratis hoortoestellen. Sinds de oprichting in 1984 heeft deze stichting wereldwijd meer dan 1,9 miljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. Van den Berg Hoortoestellen is trotse partner van de Starkey Hearing Foundation. Door te profiteren van de inruilactie draagt u bij om de wereld beter te laten horen.

Onzichtbaar verstaan
Goed nieuws als u géén hoortoestel wilt: Van den Berg Hoortoestellen introduceert “onzichtbaar verstaan” met het kleinste IIC hoortoestel ter wereld. Onze IIC (invisible in canal) hooroplossingen zijn de kleinste ter wereld, worden op maat gemaakt. Ondanks het feit dat ze diep in de gehoorgang gedragen worden, kunt u deze onzichtbare hoortoestellen eenvoudig uit uw oor halen en weer indoen. De geavanceerde techniek van deze minuscule hooroplossing biedt een optimale verstaanbaarheid in akoestisch uitdagende situaties. De onzichtbare IIC hoortoestellen van Van den Berg Hoortoestellen kunnen gehoorverliezen tot 90 dB in het hoge tonengebied compenseren. Hierdoor wordt onzichtbaar verstaan bereikbaar voor een grote groep slechthorenden.

Van den Berg Hoortoestellen Borger
Twijfels u over uw (h)oren? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U vindt Van den Berg Hoortoestellen aan de Torenlaan 12C in Borger. Bezoek ook eens de website: www.vandenberghoortoestellen.nl. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

Van den Berg Hoortoestellen Borger | Torenlaan 12c | 9531 JJ Borger | T. 0599 - 23 54 44 | www.vandenberg-hoortoestellen.nl

Comments are closed