Zintuig een uniek moment voor jezelf

Geplaatst op: 28 juni 2017 - Reageren?

17 jaar geleden ontmoetten Dion en Rolinda Steenge elkaar voor het eerst op de middelbare school, nu een aantal jaren later hebben ze samen hun eigen dames- en heren kapperszaak ‘Zintuig’ geopend waar genieten en gastvrijheid centraal staan.

Voor wie op zoek is naar een kapperszaak en totaalconcept waarbij alles draait om beleving en ervaring, is bij Zintuig aan het juiste adres. Zintuig is een haarstudio en winkel inéén en een plek waar alle zintuigen worden geprikkeld. 1 maart 2017 openden Dion en Rolinda, na jarenlange ervaring, de bijzondere kapperszaak aan de Derksstraat in Emmen. Zodra je bij Zintuig naar binnen stapt heerst er een gezellige en gemoedelijke sfeer wat een fantastisch begin is van een heerlijke behandeling. Alles bij Zintuig is doordacht en komt recht uit het hart van eigenaren Dion en Rolinda. ‘’Zintuig draait om haar, mooi haar maken, maar dan met oprechte aandacht voor de klant’’, zegt Dion.

Zo begint Rolinda de dag met een bezoekje aan de bakker, om klanten mee te verwennen bij de koffie of thee. Klanten die even moeten wachten kunnen plaatsnemen in een heerlijke fauteuil bij de haard om daar te genieten van de rust en de aangename sfeer. Met het unieke concept van Zintuig proberen Dion en Rolinda mensen een kijkje te geven in hun verleidelijke lifestyle, waar smaken, geuren en ervaringen bijeen komen. In de kapperszaak vind je ook aftershaves, trendy tassen van het merk Moxhi en handgemaakte sigaren. Alle producten zijn eerlijk, natuurlijk en ecologisch. Inmiddels is Zintuig al 3 keer genomineerd voor de Coiffure Awards.

Dion deelt zijn passie voor aftershaves en sigaren. ‘’We zijn sinds kort de allereerste kapperszaak in Nederland die de complete lijn van de mannengeur Graham Hill aanbiedt en daar zijn we supertrots op.’’ Daarnaast heeft Dion een grote voorliefde voor sigaren die ook te koop zijn voor de liefhebber.

Kortom: alle prikkels vormen bij Zintuig de perfecte gastvrijheid. Dion en Rolinda heten u van harte welkom!

Bij de creatieve smeltkroes van smaken, geuren en ervaringen die allemaal samenkomen bij Zintuig horen ook de handgemaakte sigaren. Dion laat zijn gasten graag kennismaken met de meest bijzondere longfiller sigaren. Ook hierdoor worden alle zintuigen geprikkeld. Met een longfiller sigaar creëert u een moment voor uzelf, oftewel ‘’een longfiller rook je niet, een longfiller geniet je.’’

 

Zintuig | Derksstraat 50 | 7811 AJ Emmen | T. 0591 - 85 21 13 | info@zintuig.nu

Comments are closed